close

Benim de üyesi olduğum Bilişim Muhabirleri Derneği’nin (BMD) Olağan Genel Kurulu bugün İstanbul’da yapıldı. Yeni dönem ve yeni yönetimin belirlendiği genel kurulda hemen hemen eski kadro korundu. Geçtiğimiz yıl önemli çalışmalara imza atan dernek özellikle bizim sektörümüz için önemli bir yerde. BThaber Genel Yayın Yönetmeni Fatih Sarı’nın başkanlığında yeniden oluşan genel kurul bu yıl birçok yenilik ve farklı çalışmalarda bulunacak.

İçinde bulunmaktan gurur duyduğum derneğin yeni genel kurul ile ilgili genel bir bilgi vermek gerekirse;

Yeni yönetimin belirlendiği genel kurul toplantısında, Bilişim Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na halen bu görevi yürüten BThaber Genel Yayın Yönetmeni Fatih Sarı getirildi. Derneğin başkan yardımcısı olan Fortune Türkiye’den Kerem Özdemir yeni yönetimde de bu görevini devam ettirecek. Yeni Şafak gazetesinden Melih Bayram Dede yeni yönetimde üye sıfatı ile görev alırken, CHIP dergisinden Cenk Tarhan da Genel Sekreter olarak çalışmalara katılacak. Ayrıca Shiftdelete.net’ten Hakkı Alkan Sayman, Bilgi Çağı’ndan Melih Çelik Veznedar ve BTnet.com.tr’den Levent Daşkıran ise üye sıfatı ile yönetim kuruluna girdi.

Arkadaşlara başarılar dilerken önümüzdeki günlerde farklı çalışmalarla da kamuoyunun karşısına çıkacağımızı belirteyim. Derneğimizin internet sitesini merak edenler buraya tıklayabilir.

Tags : bilişimBilişim Muhabirleri DerneğiBMDderneközgür çetinteknoloji

1 Yorum

Bir yorum yazın